Gepost op

Weekend Ontbijtboek – Yvestown

‘De morgenstond heeft goud in de mond’ luidt een bekend gezegde. Dit gaat zeker op als je ontbijt met een van de recepten uit het Weekend Ontbijtboek van Yvonne Eijkenduin.
Zeg nou zelf; wat is fijner dan een (vrije) dag te beginnen met een ontbijt van kaneelcroissants, bessen-banaansmoothie, granola trifle met warme kersen of supersnelle nutella cake in een mok.

Yvonne, blogger van Yvestown en fotograaf, houdt zelf  heel erg van ontbijten, als kind al, toen met name de zondagochtend-ontbijtjes een groot feest waren.
Haar tips en ideeën en de leuke grafische ontwerpen van Roel Vaessen wilde ze graag delen in het Weekend ontbijtboek. Het resultaat is een fris en vrolijk boek met 52 overheerlijke receptjes, voor iedere zondag van het jaar. De recepten zijn losjes ingedeeld naar seizoen en goed te mixen en te matchen zodat je een fijn uitgebreid (thema)ontbijt kunt maken.

‘Weinig moeite groots resultaat’ gaat zeker op voor het Weekend Ontbijtboek. De meeste gerechtjes kunnen binnen een half uur op tafel (of bed-tray) staan en zullen met de styling voorbeelden van Yvonne ook het oog verwennen. Wacht daarom niet tot het weekend en vier elke dag van het jaar met één van de ontbijtgerechtjes uit dit boek. Wedden dat je dag niet meer stuk kan na zo’n fijne start?

Weekend Ontbijtboek – Yvestown

Bestellen/Uitgeverij; Uitgeverij Snor

€ 16.95