Waar staat Fabulous Food Fan voor?

Fabulous Food Fan staat voor Puur Proeven Beleven Genieten.
Ik heb een passie voor lekker eten en dat betekent voor mij; verse seizoensproducten, pure smaken en authentieke kwaliteitsproducten.

Ik ben een Bourgondiër die geen voedsel- of dieettrends volgt, die geen calorieën telt, maar die 80 % met ‘whole foods’ kookt en 20 % geniet van koffie, kaas, wijn en meer.
Ik kook naar het seizoen met ingrediënten die deels afkomstig zijn uit mijn volkstuin en zo puur mogelijk; dat wil zeggen geen overmatig gebruik van zout, zoet- of vetstoffen. Daarbij vind ik het ook leuk om te experimenteren met traditionele technieken zoals inmaken, wecken, roken, drogen of fermenteren.

Wat kun je van mij verwachten? Op deze site zal ik (meestal) budget vriendelijke recepten en tips delen waarbij pure ingrediënten, groenten en fruit de hoofdrol spelen, maar niet het hele verhaal vertellen. Een beetje verwennerij zo nu en dan maakt het leven zoveel leuker en lichter.
Ik beloof je dat je (meestal) niet langer dan 30 minuten in de keuken hoeft te staan en dat de meeste ingrediënten goed verkrijgbaar zijn.
Mijn recepten zijn richtlijnen en ik nodig je uit om ze aan te passen naar jouw smaak; een beetje meer van dit, een beetje minder van dat. Koken is creatie!

Dus rol je mouwen op, doe je schort om! We gaan aan de slag.

PS meer weten over whole foods? Lees dan hier verder.