Samenwerken

Winacties en reviews

Fabulous Food Fan houdt met enige regelmaat winacties. Aangekondigd via de homepage en de socal media kanalen van Fabulous Food Fan leveren deze winacties flink bereik op binnen onze doelgroep van bewust etende levensgenieters. Producten die passen binnen de filosofie van Fabulous Food Fan komen voor deze winacties in aanmerking. Een mooie manier om uw product(en) onder de aandacht te brengen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Op Fabulous Food Fan verschijnen regelmatig reviews. Dit zijn culinaire producten die ik geproefd heb, kookboeken die ik gelezen heb of tools die ik uitgeprobeerd heb. Wilt u dat uw product, event of kookboek/tijdschrift op Fabulous Food Fan wordt besproken, neem dan contact met ons op. Als wij producten toegestuurd krijgen, betekent dit niet automatisch dat wij er over schrijven. Ook hier geldt dat het moet passen in het concept van Fabulous Food Fan en dat een review oprecht en transparant zal zijn. Als wij niet enthousiast zijn over een product, schrijven wij er vaak niet over.

Reviews worden altijd via de social media kanalen van Fabulous Food Fan bekend gemaakt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact:

info @ fabulousfoodfan.nl

Postbus 137
2000 AC Haarlem

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *