VlamindePan

Vlamindepan

VlamindePanJe eigen maaltijd samenstellen bij restaurant VlamIndePan

Een gezellige huiskamer in het Haarlemse centrum, dat is restaurant VlamIndePan bij uitstek. Je kunt er genieten van de internationale vegetarische keuken. Vegetarisch, biologisch én Bourgondisch: bij VlamIndePan gaat dat moeiteloos samen. Met de mooiste ingrediënten – bij voorkeur streek- en seizoensgebonden – kookt Femke van den Heuvel gerechten uit alle windstreken. Libanees, Algerijns, Italiaans, Marokkaans, Spaans en Egyptisch, maar net zo makkelijke een klassiek Engelse High Tea.
Aangezien zij overwegend biologische producten gebruikt om haar maaltijden te bereiden, heeft zij, vorig jaar, als eerste restaurant een Skal keurmerk gekregen.

Het certificaat is echt een erkenning voor wat we aan het doen zijn”, vertelt Femke van den Heuvel van VlamIndePan “Het belangrijkste voordeel van het certificaat is dat het duidelijkheid geeft. “Ik kan klanten precies laten zien waar we mee bezig zijn.”
“Het is een uitdaging om steeds iets moois te koken met bijzondere bio-producten. Daar ligt ons hart. Gezond, duurzaam, met hart voor de regio en vooral lekker eten koken voor iedere gelegenheid.”

Nieuwsgierig?

Stel dan eens bij VlamIndePan je eigen maaltijd samen uit de ambachtelijke gerechten die elke  Stel je eigen maaltijd samen bij VlamIndePandag anders zijn. Je kunt de maaltijd meenemen of blijven eten in de huiskamer, waar je zelf je drankjes in mag schenken. En als je er dan toch bent, kijk dan meteen even mee hoe ze die creatieve gerechten met passie en uitsluitend seizoensproducten bereiden. Gezellig!

In de weekenden kunnen mensen terecht voor kookworkshops, bonbons maken en besloten feestjes. Ook catering blijft Femke doen, naast grotere feesten op locatie, kunnen kleinere gezelschappen op afspraak hun hapjes in de winkel komen ophalen.

Geopend Di t/m vr van 17:00 tot 21:00

VlamIndePan
Smedestraat 13
2011RE Haarlem
023-5511738

Website          Mail          Twitter         [email_link]          [print_link]