Van lamsoor tot oorlam

Van lamsoor tot oorlam

Van lamsoor tot oorlam

Annette van Ruitenburg: kok, tuinierster, schrijfster.
Ruth de Ruwe: fotografe, vormgever.

Het bedrijf is in staat tekst, vormgeving, beeld, receptuur en organisatie te leveren voor culinaire projecten. Streekproducten, gezonde voeding, biodiversiteit, biologisch of duurzaam produceren zijn de sleutelwoorden in onze boeken en publicaties.

 

De smaak van de wadden

In 2007 verscheen het boek ‘De Smaak van Texel’, streekproducten werden daardoor meer bekend. Bij Fontaine uitgevers verscheen: ‘Onvergetelijke groenten’ en heeft gezorgd voor diversiteit in groenten.  ‘De Smaak van de Wadden’ was de inspiratie voor innovatief duurzaam toerisme.

Het geheim van de zoete sommelbes.

Het kinderboek ‘Het geheim van de zoete Sommelbes’, duurzaam kookboek van het jaar 2011, heeft als doel: nieuwe generatie bekend te maken met streekproducten. Het wordt als lesboek en inspiratievoor ‘de gezonde schoolkantine’ gebruikt.

Onze producten: Hot Duo en Texels Oorlam worden door lokale bedrijven geproduceerd.

Boeken en artikelen zijn te koop via de webshop.

Opdrachtgevers: Nationaal Park, Ontwikkelingsbedrijf NHN, WFO & Cultuur Compagnie NH.

Website        Webshop         Twitter         [email_link]         [print_link]